Nuffnang

Friday, April 12, 2013

TERBAIK-RESPON ANTARA MUSTAFA,HADI DAN DOT DOT


RESPON PENYOKONG PAS
RESPON MUSTAFA ALI''Sudah tentu ini BUKAN Saya, Rambut Saya Pendek - Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS''

Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali pada awal hari ini enggan mengulas berhubung dakwaan beliau terlibat dalam aksi lucah bersama seorang wanita tidak dikenali, yang disebarkan dalam bentuk video di blog-blog pro-Umno.

"DENGAN NAMA ALLAH SAYA BERSUMPAH, BAHAWA LELAKI DI DALAM VIDEO ITU YANG MENUNJUKKAN HUBUNGAN INTIM DENGAN SEORANG WANITA DI ATAS KATIL DI SEBUAH HOTEL ADALAH SEBENARNYA BUKAN SAYA"

"Saya tidak akan menjawab sebarang pertanyaan mengenai isu yang diperkatakan.

"Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan," katanya dalam kenyataan satu perenggan yang disiarkan dalam akhbar web PAS Harakahdaily sebentar tadi.

Berikut adalah kenyataan ringkas Mustafa.

KENYATAAN MEDIA

Saya tidak akan menjawab sebarang petanyaan mengenai isu yang diperkatakan. Semuanya saya telah serahkan kepada peguam saya melalui Awi & Co untuk uruskan.

Datuk Mustafa Ali
Setiausaha Agung.


RESPON HADI AWANG


Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang member respon bahawa Setiausaha Agung Pas Dato’ Mustaffa Ali yang digemparkan dengan isu video sex tidak akan bertanding dalam PRU 13.

Bagaimanapun beliau akan meneruskan perkhidmatan Dato’ Mustaffa Ali sebagai Pengarah Pilihanraya Pas Pusat.

“Dia bertanding semua di tempat di Malaysia, dia Pengarah Pilihanraya Pas,” kata Haji Hadi kepada beberapa wartawan di perkarangan Masjid Rusila tadi.

Mengulas lanjut dengan tragedi tersebar video sex Mustaffa Ali, Hadi berkata:

“Saya tak suka politik seperti ini dilakukan untuk mengaibkan pemimpin hatta kepada Dato’ Najib sekalipun”.
Presiden Pas berkata, beliau akan solat hajat bersendirian bagi mendapat pertunjuk Allah mengenai isu pembongkaran video sex yang dikaitkan dengan Setiausaha Agung Pas, Dato’ Mustaffa Ali.

Beliau juga turut mengulas tidak mustahil rakaman video tersebut diedarkan oleh rakan parti dari pakatan rakyat sendiri untuk menjatuhkan imej Mustaffa Ali memandangkan pembahagian kerusi calon PAS pada PRU 13 ini ditentukan oleh Mustaffa Ali.

Hadi juga turut mengesahkan bahawa memang terdapat perebutan kerusi parlimen dan dun diantara PAS dan PKR bagi menghadapi PRU 13 ini dan ianya amat merumitkan bagi kedua dua parti untuk mencapai keputusan.

RESPON #PBR ( #INISEMUAPOYO )
Orang yang dianggap menjadi PENGHALANG terbesar kepada PKR di Terengganu adalah Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS. Malah Setiausaha Agung PAS itu dilihat sebagai ancaman utama kepada PKR di seluruh Malaysia apabila dikatakan dan dituduh menjadi PEMAIN UTAMA meletakkan nama calon-calon PAS untuk kerusi Parlimen, jauh lebih pantas daripada PKR sendiri.

Dek kerana itulah, PKR terpaksa mencari jalan dan mengusahakan sesuatu yang dilihat dapat memusnahkan Mustafa Ali. Mustafa Ali perlu diugut dan digertak. Mustafa Ali perlu ditakutkan dan perlu diundurkan kalau perlu. Semangat PAS perlu dicairkan dengan menakut-nakutkan Setiausaha Agung PAS.

Dan itulah yang dilakukan oleh PKR menerusi AMK!

Durasi Besi 11:27

FAKTA : Wanita berasal dari Pahang, ibu tunggal dua orang anak ini berusia 41 tahun. 

Seorang peniaga, menjual busana muslim di Kuala Lumpur.... Mengenali Stopa Ali sejak tahun 2009. Stopa Ali banyak membantu wanita ini meringankan beban sekiranya menghadapi kemorosotan dalam perniagaan busana muslimnya.... Hubungan semakin intim, sehinggalah sepertimana anda saksikan foto foto dibawah ini nanti. 

Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Stopa Big Spender kata "I call, I message U tak jawab..." 

Suami isteri kalau nak main kena call dulu...? Kena book hotel..? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl...?? 

Lepas main seround, kena urut satu badan...? Selesai semua Stopa bagi duit, main dengan isteri kena bayar...? 

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Stopa Big Spender update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Stopa.... 

Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Stopa..? 

Lihatlah taste selera pimpinan tertingga PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula blonde.... Tak ada langsung ciri ciri dress code Muslimah PAS.No comments:

Post a Comment