Nuffnang

Friday, April 12, 2013

VIDEO PENUH-Mustafa Ali? Durasi besi 11:27

video

Islam hanya pada Parti.Depan rakyat jual fatwa jual hadis dan pejuangkan Agama.Dalam Bilik Hotel al kisahnya.Bagaimana Mustafa Ali mahu menafikan.Kita lihat gelagat Kepimpinan tertinggi PAS ini menafikan.Sekiranya tidak benar hanya perlu nafikan.


PAS wajar laksanakan hukuman HUDUD keatas Sekiranya sahih itu adalah Mustapha Ali

Hukuman yang dikenakan keatas orang yang berzina. Mengikut peruntukan hukum syara` yang disebutkan di dalam al-Quran dan hadith dan yang dikuatkuasakan dalam undang-undang Qanun Jinayah Syar`iyah bahwa orang yang melakukan perzinaan itu apabila sabit kesalahannya di dalam mahkamah, maka wajib dikenakan hukuman hudud, iaitu disebat sebanyak 100x sebat. Firman Allah dalam Surah an-Nur ayat 2 yang bermaksud, "Penzina wanita dan penzina lelaki, hendaklah kamu dera, masing-masingnya seratus dera,"

10 comments:

  1. Bro..leh x aku nk copy video ni? Aku dh try download tp xdpt2..dh try gn komputer n smart phon..tp xdpt..lau ko dpt tlg laa..thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh silakan http://www.youtube.com/watch?v=u8RJLIOSn38

      Delete
    2. SAYA PAK,ANTON INGIN BERBAGI CERITA KEPADA KALIAN SEMUA ,dulunya sy seorang guru honor yg hidup susah dan banyak hutan ,krn gaji yg tdk cukup untuk menghidupi ke luarnga sy ,ahirnya sy coba untuk menghubungi AKI MUPENG dan dgn senang hati AKI mau membatu sy untuk memberikan angka hasil ritualnya ,dan angka yg diberikan AKI MUPENG benar-benar terbukti tembus dan saya mengucapkan banyak terimakasih kepada AKI MUPENG yang telah menolong saya dalam kesulitan ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama AKI MUPENG dan dengan senang hati AKI MUPENG mau membantu saya..,ALHAMDULILLAH nomor yang dikasi AKI MUPENG semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi AKI MUPENG DI nomor 0852 9445 0976 atau KLIK DISINI ,INI KISAH NYATA DARI SY TEMAN” ,terima kasih

      Delete
  2. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  3. download kat kepalaotakhang.blogspot.com
    sebelum admin delete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awat yang marah sangat pasai apa? Pasai dia orang parti ampa. Kalau BN tak pa pulak. lagi seronok pulak.

      Delete
  4. Saya ahli UMNO caw. Kg Pasir, Guar Chempedak Kedah. Nak nasihat sikit - Hukum upload/download/sebarkan bahan lucah (esp. hubungan seks tak kira sapa) adalah HARAM dan dilaknati - sdra kata "perjuangan belum siap" - perjuangan apa ini sebarkan bahan lucah sesama Islam. Kita nak lawan lawan cara intelektual, bukan gutter politik.

    Harap sdra bertaubat SEGERA sebelum maut.

    ReplyDelete
  5. saya ahli PAS Kubang Pasu, Kedah. Saya berpendapat bahawa pendedahan ini sangat berguna untuk ahli-ahli PAS. Supaya kami tahu siapakah yang dajjal di dalam PAS, yang membawa PAS ke jalan yang mungkar. Saya berharap Mustapha Ali bertaubat dan letak jawatan.

    ReplyDelete
  6. Haji Hadi Awang, Presiden PAS sendiri pernah bersetuju sikap pemimpin yang buruk didedahkan supaya pengundi menilai calon mana yang patut diberi undi. Tak silap saya, Haji Hadi mengulas setelah diminta komen seorang calon BN didedahkan berkahwin dua secara senyap dalam suatu PRK di Pulau Pinang. Jika kita berguru dengan Haji Hadi, eloklah kita dedahkan ya!

    ReplyDelete
  7. Jangan sokong orang berzina...kalau ada hudud kan bangus...boleh aku tumpang rejam stopa spender ni

    ReplyDelete