Nuffnang

Tuesday, October 7, 2014

Apa cerita! kedai mamak jual air jentik2 @MydinMalaysia @Twt_paritbuntar


Memalukan! berniaga sambil lewa untung mau cepat! itu perkataan sesuai digambarkan mengenai premis nasi kandar Padang Kota yg terletak di Mydin Parit Buntar. agak-agak lah nak cari untung pon,jual air masak ada jentik-jentik! sah-sah air yang di jual tu tak masak!

apa punya musibat lah kedai mamak ni! baru buka tak sampai setahun dah macam-macam hal kita dengar. dari rungutan pasal harga yang cengkik darah sehingga penyediaan makanan yang tidak berkualiti. #pbr sendiri alami layanan yang kurang mesra jenis cakap lain buat lain, menyampah pulak aku dengar orang sebut pasal kedai mamak ni!. macam kita pulak duduk di negara dia!! puihh!!

Apa link antara Nasi Kandar Padang Kota ni dengan Entiti Pasar raya Mydin ni walahualam, bukannya apa kita boleh lihat di mana ada Mydin di situ juga ada Nasi Kandar Padang Kota. #pbr harap apa juga hubungan entiti berkenaan sila nasihatkan sikit sebelum kedua-dua entiti berkenaan diboikot oleh orang ramai.


2 comments:

  1. rocky the great unused dick says: hoh! udoh macam2 cerite dok senonoh ramei lagi hok lalu nok pi masuk kedai mamok? bodo piang betui; teman udoh dekat 30 taon idok masok kedei mamok & kedai tom yam siam; gini ler deme layan bangsa hok banyok sumbang kekayaan deme (baca "bangsa Mongolia"); habeh, teman nok kate ape pasei bangse melayu nih? bebuih mulot teman idok bagi kawn2 sedare mare masok

    ReplyDelete
  2. siasat dulu sebelum post sesuatu video...FITNAH itu lebih kejam daripada pembunuhan..mne ada jentik2 dalam tu yg tu kaboi..lagi pun org yg ambil video tu pun ckp 'kaboi'..'kaboi' tu bahasa utara tuk kumbang..
    http://www.siakapkeli.com/2014/10/bukan-jentik-jentik-dalam-air-kedai_35.html

    ReplyDelete