Nuffnang

Thursday, May 9, 2013

MAKCIK INI TERTIPU ATAU PENIPU?


''Kenapa Melayu sokong Dap?'' Itu topik hangat yang PR bawa.Video dibawah juga membawa mesej positif tentang perjuangan DAP.Dalam Hati terfikir ''Siapa Makcik ni''? Adakah benar mesej yang disampaikan oleh Makcik diatas?


Gambar dibawah boleh mengambarkan makcik ini hanya Agen DAP untuk berbohong kepada bangsa melayu.Bertudung litup sehingga menutup dagu adalah sekadar pembawa mesej yang dia adalah realiti makcik Melayu.Namanya Fawzia Ariff. Fawzia ini adalah anak kepada Allahyarham Munshi Ariff yang dikatakan terlibat di dalam kes Bank Bumiputera Malaysia Berhad suatu ketika dulu. Nama ibunya Dato Zubaidah Ariff.Dibawah disertakan juga gambar-gambar Siapakah Makcik Agen Dap ini sebenar.#PBR harap makcik ini insaf dari menipu.Sekiranya merasakan Dap betul teruskan tetapi hentikan penipuan kepada bangsa yang mudah kena tipu ini iaitu ''Melayu''.

                                     Bersama Nurul Izzah untuk kempen PRU13 di BangsarSumber

6 comments:

 1. Ada pokok krismas menyala dalam rumah dia. Islam ke kristian?? Memang DAP penipu hebat untuk rosakkan Melayu. Tu pun lebai2 PAS masih bawak bendera DAP lagi.

  ReplyDelete
 2. I dont think she Malay and muslim, cara percakapan dan tengok...pkai tudung pakai pun xbtul.Xade org Melayu pkai tudung mcm tu..ini penyamaran..

  ReplyDelete
 3. ni cine gelap kena panas matahri

  ReplyDelete
 4. WTF...Dajal2 akhir zaman ni..

  ReplyDelete