Nuffnang

Thursday, September 3, 2015

Taraf Perahwinan Dr Hatta Ramli Sah Jatuh Talak 311 comments:

 1. Moron. Serve you right for using God's law for your own ends. All of you have a share in this wickedness.

  ReplyDelete
  Replies
  1. SAYA PAK,ANTON INGIN BERBAGI CERITA KEPADA KALIAN SEMUA ,dulunya sy seorang guru honor yg hidup susah dan banyak hutan ,krn gaji yg tdk cukup untuk menghidupi ke luarnga sy ,ahirnya sy coba untuk menghubungi AKI MUPENG dan dgn senang hati AKI mau membatu sy untuk memberikan angka hasil ritualnya ,dan angka yg diberikan AKI MUPENG benar-benar terbukti tembus dan saya mengucapkan banyak terimakasih kepada AKI MUPENG yang telah menolong saya dalam kesulitan ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama AKI MUPENG dan dengan senang hati AKI MUPENG mau membantu saya..,ALHAMDULILLAH nomor yang dikasi AKI MUPENG semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi AKI MUPENG DI nomor 0852 9445 0976 atau KLIK DISINI ,INI KISAH NYATA DARI SY TEMAN” ,terima kasih

   Delete
 2. Ketamakan Dr Hatta memakan diri.Nak sangat jadi YB sanggup membuat baiah yg sangat membebankan dan berisko tinggi..

  ReplyDelete
 3. aku nak jadi cineee buteee kalo dia nak balik bini dieee tu.. tapi mesti mau balun pepuas dulu baiiiii

  ReplyDelete
 4. Senang je jawapan untuk Puak Hatta dan rakan-rakannya,
  Dah kena batang hidung sendiri berbagai Fatwa di bolehkan bagi mengelakkan dari kononnya ianya tidak boleh berlaku kepada dirinya..cuba kena pada orang lain..segala yang boleh dan teori digunakan bagi menghalalkan agar org lain itu memang bersalah dan perlu menerima hukuman samada suka atau tidak..
  Dr Hatta pusing la roda tu selagi boleh..kena ingat setiap pusingan akan kembali dimana pusingan itu bermula..masa anda akan tiba di waktu pusingan itu tiba di permulaan pusingan!!!!

  ReplyDelete
 5. Saya rasa baiah itu sendiri adalah batil, lalu tidak boleh dipakai. Mana ada dalam Islam perkahwinan ada kena mengena dengan ketaatan kepada suatu fahaman politik. Yang ada taklik berlandaskan kegagalan memberi nafkah, ingkar dan melanggar tatasulia berkahwin. Apa asas Ketua Hakim Mahkamah Syariah Kelantan memebuat rumusan begitu? Adakah taklik melaui baiah tersebut diwartakan sebagai sebahagaian dari undang undang syariah negeri Kelantan. Pihak PAS telah mempermainkan ugama. Bukan sahaja ahli dewan yang membuat baiah ini malah seluruh kepimpinan PAS menunjukkan kedangkalan ilmu, mungkin juga sekadar tahu tapi bebal. Dr Hatta, usah risau perkahwinan awak masih sah, janganlah minta kifarah (balasn Tuhan didunia) tetapi insaf dan bertaubatlah dan berbanyaklah memohon ampun kepada Allah taala, semoga mendapat keampunannya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Klw dah was2 perkahwinan tu...nak ambik yg mana tu??

   Delete
 6. amanasyanti, jelas awak yang dangkal berkenaan hukum perkahwinan dalam islam. Sah cerai apabila talak dilafazkan oleh suami walaupun dalam bentuk gurauan. Ini kan pula bila ia disertakan dengan perjanjian bertulis & ditandatangani.

  ReplyDelete
 7. tunggu berita dia ditangkap atas alasan kalhwat, zina dan besekedukan tanpa ikatan perkahwinan yang sah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geng GHB semua dah boleh ditangkap khalwat zina....ooooo gerun dosa tuuu

   Delete
 8. Elok la tu..geng zina vs geng jubo...hehehe

  ReplyDelete