Nuffnang

Friday, December 6, 2013

Nasyid "penyambung risalah suci" @ustazfathulbari #PAU2013 #UMNO @khairykj


pergh! nostalgia alam persekolahan PBR tersembul keluar pada PAU2013 tak kala nyanyian nasyid "penyambung risalah suci" oleh exco pergerakan pemuda UMNO, Ustaz Fathulbari. mana taknya setiap tahun di sekolah Asrama dulu kerap ada pertandingan nasyid. tambah pula nasyid yang dinyanyikan oleh beliau antara yang popular untuk dijadikan taruhan pertandingan. tiap bibit lirik nasyid tersebut memang mendalam pada pandangan peribadi PBR dan memang sesuai untuk setiap perwakilan dan ahli UMNO hayati.So far dari pemerhatian LIVE PBR,usul menyokong ucapan dasar Presiden dari wakil Pegerakan Pemuda UMNO memang tidak menghampakan PBR. tahniah PBR ucapkan untuk ustaz.

sokongan 100% terhadap usul Pergerakan Pemuda UMNO untuk menggesa kerajaan menubuhkan satu institusi khas bagi mengekang dan membendung semua ajaran sesat termasuk fahaman Syiah di negara ini.

 langkah itu  penting bagi memastikan Malaysia bebas daripada sebarang ajaran sesat yang jelas bertentangan dengan syariat Islam sebenar.No comments:

Post a Comment