Nuffnang

Tuesday, April 2, 2013

RAKYAT -''JANGAN JADI MACAM MEREKA''Fikir secara waras amalkan politik matang ''JANGAN JADI MACAM MEREKA'' ikut emosi percaya bulat apabila sudah taksub dengan pemimpin mereka.Samseng mereka dihalalkan dengan perjelasan berbagai alasan kenapa dan mengapa itu cara mereka menghalalkan cara.Itu budaya mereka budaya yang di didik oleh kerajaan Barisan Nasional bukan kekalkan kemakmuran kita harus menolak pemberontak mahukan sesuatu hempas gelas ditangan.


Apabila kejadian yang sama berlaku kepada mereka alasannya mudah mereka menggunakan nama ''RAKYAT'' bukan mereka.Perbuatan keji yang dianggap strategi murahan yang diamalkan oleh pembangkang ini harus diberi kesedaran.Kita tahu yang melakukan perkara terkutuk ini bukanlah dari pemimpin tertinggi malah digunakan mereka yang cetek IQ mampu melakukan walau upahnya hanya RM5.Dari dulu hingga kini mereka menjual nama RAKYAT mewakili mereka padahal angkara strategi mereka.Jual nama Rakyat adalah taktik lapok yang umumnya masyarakat sekarang sedar strategi busuk pembangkang yang tidak henti-henti berusaha untuk menghuru harakan negara.

1 comment:

  1. berani kat papan je... kikikiki perbuatan ni mengambarkan sipelaku tiada nilai2 murni dalam diri dan jiwa mereka.. mereka sedang sakit jiwa. bimbang akan terus gilo.

    ReplyDelete